Mostra d’obres de joves artistes locals en les diverses parades del Mercat

Des d’aquesta setmana ja es poden gaudir les obres de la segona edició del MercART a les parades del Mercat Municipal. En aquesta ocasió participen més d’una vintena de joves artistes i les obres s’han distribuït per les parades, quedant així plenament integrades en l’activitat comercial. Amb aquesta mostra, que romandrà instal·lada fins a mitjans de juliol, s’aconsegueix portar l’art més enllà dels espais culturals, s’ofereix als joves l’oportunitat de mostrar les seves obres i al mateix temps s’ajuda a la dinamització del Mercat Municipal amb una acció juvenil.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies