La Societat Coral el Vallès dóna la benvinguda a l’estiu amb un concert

L’arribada de l’estiu marca el final de curs de les escoles i entitats. La Societat Coral El Vallès va oferir el seu concert de final de temporada el passat divendres 22 de juny al Teatre Auditori del Mercat Vell. Va ser un concert que va comptar amb la participació de les Veus del Vallès i de la Coral Tradicional, així com també de l’Orquestra i la Coral de l’Escola de Música. Tots els conjunts van oferir un concert dividit en dues parts, una primera que va ser un resum del que es va treballar durant el darrer semestre i la segona que va voler ser un avenç de cançons que sortiran de nou al proper semestre.
Com és habitual, la Societat Coral El Vallès va oferir un repertori ben variat, amb cançons populars, sardanes, algun gòspel i d’altres vingudes del cinema i musicals, com “La Bella i la Bèstia” i alguns fragments de “Les Misérables”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies