Xerrada organitzada per l’ANC sobre la situació jurídica dels presos polítics

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza el dilluns 25 a les 20h una xerrada al Centre Cultural per parlar de la situació jurídica actual dels presos i els exiliats. Anirà a càrrec del professor de dret de la UB i coordinador jurídic de l’ANC, Jordi Manyà.
.
Es presenta l’Associació pels drets civils a Ripollet
El Centre Cultural acollirà el dimarts 26 a les 20h una trobada de veïns membres de l’Associació Catalana pels drets civils, plataforma creada per les famílies dels presos i exiliats per donar veu als represaliats. L’entitat es presenta amb aquest text:
L’Associació Catalana pels Drets Civils es crea arran de la situació repressiva actual al voltant dels presos i exiliats polítics catalans. Es tracta d’una plataforma de denúncia i per donar veu a persones de l’entorn i familiars que es troben represaliats i amb els seus drets vulnerats.
Volem fomentar la cooperació entre pobles i associacions, i d’aquesta manera mostrar la nostra solidaritat en defensa de la democràcia, i també canalitzar les mostres de suport a través d’actes informatius, lúdics i de treball. Convidem a tothom a formar-ne part i sumar el seu granet de sorra. Ara és el moment.
No ho dubtis. Si vols col·laborar, t’esperem el dia 26 de juny a les 20h al Centre Cultural (Rambla Sant Jordi) on t’informarem i podrem intercanviar punts de vista sobre propers objectius de la plataforma.
Tots sou benvinguts!
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies