Luís Salas guanya l’Europeu de físic culturisme celebrat a Cornellà

El culturista ripolletenc Luís Salas va guanyar l’Europeu que es va celebrar el passat cap de setmana a Cornellà. El gimnasta del Gali es va preparar durant quatre mesos per la cita amb personal del gimnàs i el suport de Master Nutrition. Salas esperava fer-se amb un lloc al podi però no alçar-se amb el títol: “Sabíem que podíem fer-ho bé, ens havíem preparat per pujar al podi però al final va sortir molt millor del que ens esperàvem”.
El ripolletenc, que representava a la Federació Catalana, porta des de 2013 en aquest esport. La seva principal característica és la definició i equilibri de tot el cos: “Des del gimnàs vam posar l’accent en les postures, em van insistir molt i això ha estat un punt a favor per a nosaltres”, reconeix Salas.
El campió el món de 2015, campió d’Europa 2018 i subcampió de Catalunya ara buscarà nous reptes: “Si guanyava, tenia pensat seguir i ara no em puc fer enrere. Ens prepararem per a l’Open de Catalunya classificatori pel Campionat del Món”.
Una nova fita per aquest esportista que acumula un palmarès força important en la modalitat de físic culturisme.
.
Fotografia cedida per Luís Salas
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies