Obert el període de recepció d’obres pel concurs de curts Made in Ripo

Fins el 5 de juliol es poden presentar al Centre Cultural les obres per participar al Concurs de curtmetratges Made in Ripo. La condició per participar és que les obres han de ser enregistrades a Ripollet. L’exhibició de les obres serà el dia 7 al pati del Centre Cultural. El curt guanyador s’emportarà 300 euros i el segon 150. A més d’aquest certamen, el mateix dia 7 també es celebrarà el tradicional de curts express que repartirà tres premis de 300, 200 i 100 euros. Com sempre, caldrà fer tot el curt durant el mateix dia 7 i incloent els elements que es determinin al matí.
.
BASES DEL CONCURS DE CURTMETRATGES – CURTS EXPRESS
.
BASES DEL CONCURS DE CURTMETRATGES – MADE IN RIPO
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies