VM Filmakers estrena el seu nou curtmetratge en una projecció pública i festa

VM Filmakers, els creadors de la websèrie “Las Reglas del Nuevo Mundo”, presenten un nou curtmetratge. Es tracta de “Nuclear White Christmas”, que es preestrenarà aquest dissabte 30 de juny en una festa coorganitzada amb Kanyapollet. Serà a partir de les 22h davant dels bucs d’assaig i comptarà amb la projecció de diversos curtmetratges i del primer episodi de “Las Reglas del Nuevo Mundo”. Al llarg de la nit també hi haurà música, amb una selecció especial de les millors BSO, sopar, una performance en viu i un concurs de disfresses de pel·lícules.
.
TRAILER DEL CURT
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies