L’advocat August Gil Matamala reflexiona sobre la lluita social a El Local

L’Associació Cultural El Local va acollir divendres a la tarda la presentació del llibre “August Gil Matamala. Al principi de tot hi ha la guerra”, sobre la vida de l’advocat que va dedicar el seu temps a la lluita de les llibertats democràtiques. La presentació va comptar amb la presència del mateix August Gil, i també de David Fernàndez, coautor del llibre juntament amb Anna Gabriel. David Fernàndez va definir l’August Gil com algú “que es deixa la pell per defensar la justícia social de la gent” i va explicar que en el procés del llibre, les vivències de l’August li van resultar “molt útils”.
Per la seva part, August Gil va definir el llibre més enllà d’unes memòries, “és la crònica d’una època i tota una generació”, i va explicar que “l’esforç d’explicar la vida ha estat una enorme cura que m’ha ajudat a fer les paus amb mi mateix i amb la resta de persones”. Enmig de reflexions i vivències, Gil va exposar que “el camí de la lluita és molt llarg, no té final, però cada generació ha d’avançar en el camí cap a un món d’igualtat i justícia social”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies