La presidenta de l’ANC convidada per parlar de la situació política actual

Ripollet per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha convidat a la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie, a fer una xerrada aquest dijous 5 de juliol al pati del Centre Cultural a partir de les 20h. Paluzie parlarà de la situació política actual i explicarà les perspectives de futur i el paper de la societat civil d’ara en endavant. Serà la segona vegada que Paluzie fa una xerrada a Ripollet convocada per l’ANC, va estar al 2014 durant la campanya del 9N, llavors no era la presidenta de l’ANC i la xerrada va tractar sobre economia però ja va assenyalar que la independència és una oportunitat per “poder decidir sobre les nostres polítiques i que aquestes siguin molt millors”.

.

.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies