El ple confirma la constitució de l’empresa de les municipalitzacions

Malgrat que no es tirarà endavant la municipalització de l’aigua el ple de juny va aprovar de forma definitiva els estatuts de la mercantil ‘Genera, Mitjà Propi Ripollet SL’, l’empresa pública que s’encarregarà dels serveis que es municipalitzin. Es va aprovar amb els vots a favor d’ERC, Cs, PSC i Decidim, l’abstenció de la regidora no adscrita Mònica Laborda, perquè considera que el consell d’administració és poc plural en incloure només cinc representants polítics i el no del PP, que s’ha mostrat sempre contrari a les municipalitzacions. No va participar en la votació el PDeCAT perquè el seu regidor no hi era al ple, però Peñarando també ha criticat en altres ocasions que no estiguin representats tots els partits al Consell d’Administració. Els representants del ple a l’òrgan de direcció de l’empresa seran l’alcalde, JM Osuna, la tinent d’alcalde Pilar Castillejo; el portaveu del PSC, Luís Tirado, la coordinadora de Cs, Susana Carrasco i la regidora d’ERC, Lurdes Serra.
.
Decidim critica el no a l’aigua
Aquesta setmana Decidim ha fet públic un comunicat sobre el rebuig del ple a la municipalització de l’aigua. Asseguren que no entenen perquè el PSC “s’alinea amb la dreta més reaccionària per afavorir interessos privats i desviar els diners de tots a butxaques empresarials” i critiquen que alguns dels partits que van votar no, “no van aportar cap proposta a les diverses comissions, fins, en alguns casos, ni assistir a les reunions”, així com a l’empresa Sorea de qui diuen que practica la política de “portes giratòries”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies