L’Aresta i Belladona organitzen diumenge les segones jornades feministes

El Col·lectiu Popular l’Aresta i Belladona organitzen aquest diumenge 8 a la tarda les segones jornades feministes. Des de les 18h i fins a la nit hi haurà tallers i dinàmiques per debatre sobre feminisme al Pati del Centre Cultural. La jornada s’obrirà amb un taller amb el títol ‘Deconstruïm i treballem el gènere; a partir de les 20h hi haurà lectura de relats i experiències i a les 20.30h començarà el sopar popular. La jornada es tancarà amb el concert d’Akelarre, un duet de música amb lletres feministes.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies