Elisenda Paluzie demana recuperar “l’estratègia unitària de partits i entitats”

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Ripollet per la Independència, va convidar dijous passat al vespre a al presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. Després d’una breu presentació de la ponent a càrrec de Josep Maria Vinyes, president de la secció local, Paluzie va oferir una xerrada on va analitzar la situació política actual així com també va parlar sobre els passos a fer a continuació.
Paluzie va destacar que hi ha un “desconcert en l’escenari polític” i que cal “tornar a posar l’objectiu polític sobre la taula de manera precisa”. Segons la presidenta de l’ANC, “en el context de repressió, no hi ha hagut suficient força per tirar endavant” i que ara “s’ha de tornar a posar a la taula l’estratègia unitària de partits i entitats”, cosa que va destacar que “serà difícil”.
Elisenda Paluzie també va explicar que fins ara l’activitat de l’ANC “ha estat centrada en donar suport als presos i exiliats” i que a partir d’ara “hem de seguir mobilitzant-nos” però en paral·lel “formar la taula d’entitats i partits independentistes”. En aquest sentit, Paluzie també va fer cinc cèntims del calendari que s’iniciarà a partir de la manifestació de l’11 de setembre, “que ha de ser per la República Catalana”. A partir d’aquí, l’ANC proposa diverses commemoracions, així com també la “internacionalització” dels judicis al Suprem. Segons Paluzie “cal portar arreu la vergonya que significarà aquest judici i intentar aconseguir la solidaritat de les opinions públiques internacionals”.
Preguntada pel públic sobre la proposta de primàries republicanes municipals, Paluzie va explicar que el Secretariat Nacional de l’entitat ha llançat aquesta proposta per a les ciutats de més de 25.000 habitants, però que hi hauria excepcions i una “flexibilitat suficient per a que la territorial corresponent valori cada cas”. Aquesta proposta, però, primer haurà de sortir votada a la consulta que es farà properament als socis de l’ANC.
.

 

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies