Una peça crítica amb la política migratòria de Trump guanya els Curts Express

El passat dissabte al matí, la Regidoria de Joventut donava les bases per participar al concurs de Curts Express. Enguany, els participants havien de rodar en poc més de 9 hores una peça que fos de temàtica ciència-ficció, que hi aparegués una gàbia de hàmsters i que es digués la frase “lo que hacemos en la vida tiene su eco en el futuro”. En total s’hi van presentar cinc obres, registrant una notable davallada en la participació ja que els dos anys anteriors s’havien arribat a presentar nou pel·lícules.
A la nit, el pati del Centre Cultural va acollir la projecció dels curts, la deliberació del jurat i l’anunci dels guanyadors. El primer premi, de 300 euros, se’l va endur el grup més jove, que va presentar el curt “Trump in Ripo”, una peça crítica amb la política migratòria de Trump. El segon i tercer premi, de 200 i 100 euros respectivament, van ser per a “Dos tíos muy hàmsters” i “El origen del planeta de los hàmsters”.
.

CURT GUANYADOR – ‘Trump in Ripo’
.

.
Durant la projecció també es van poder veure alguns curts d’altres anys i la peça “El Secreto del Valle”, l’únic curtmetratge presentat al concurs Made in Ripo però que va quedar fora de concurs i, per tant, aquesta darrera convocatòria va quedar deserta. Per tot plegat la sessió de cinema va quedar força deslluïda, amb errors tècnics, massa temps d’espera entre un curt i altre i poques pel·lícules projectades. Una vetllada molt allunyada del que havia arribat a ser el certament de curts fa uns anys.
.

.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies