Suïssa i Hongria mostren tradició i posen espectacle a la Mostra de Dansa

Una de les cites anuals del mes de juliol és la Mostra Internacional de Dansa, una convocatòria organitzada per la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) que ja ha arribat a la 27a edició. La mostra va tornar a omplir el Teatre Auditori del Mercat Vell el passat diumenge 8 de juliol a la tarda. En aquesta ocasió, els convidats van ser dos països europeus: Suïssa i Hongria. Els encarregats de representar el país dels Alps van ser el grup Arc-en-ciel, vinguts de la localitat d’Evo­lène, mentre que d’Hongria va venir una representació de la Kève Folk Dance Group. Ambdós grups han estat uns dies portant les seves danses tradicionals per diverses localitats i diumenge van fer gaudir al públic ripolletenc. Amb algunes danses en parella però d’altres molt dinàmiques, tant suïssos com hongaresos van fer viure les seves tradicions a través de la música, la dansa i la vestimenta.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies