Èxit dels més petits d’Amics del Teatre intepretant el conte de la rateta

Els més petits d’Amics del Teatre van saltar a l’escenari el passat diumenge 8 de juliol per demostrar les seves ganes d’actuar. El pati de butaques del teatre del Centre Parroquial es va omplir de gom a gom, amb un públic que va gaudir de la interpretació del quadre infantil i la seva obra “La rateta, escombrava l’escaleta?”. Va ser una peça que va resumir tot un curs d’aprenentatges i relacions que els més petits han anat teixint.
Ara, Amics del Teatre es prendrà un descans fins l’agost, ja que per Festa Major repetirà la funció “El llibertí”  amb el grup d’adults. I ja a l’octubre i Nadal, dues representacions amb tots tres quadres.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies