El Mercat Setmanal dels dimecres celebra la quarta edició del ‘Viu el Mercat’

Aquest 11 de juliol les parades del Mercat Setmanal dels dimecres romandran instal·lades durant tota la jornada. Més enllà de l’horari habitual de venda al matí, mantindran l’activitat comercial fins les 20.30h i l’acompanyaran d’activitats diverses. A les 18.30h hi haurà festa de l’escuma a les pistes de l’Esbar, a les 19h actuació de Line Dance davant del Mercat Municipal i a les 20h es farà el sorteig d’un iPhone X, el moment sempre més esperat pels compradors. Cal recordar que l’activitat del Mercat Setmanal estarà acompanyada per l’activitat al Mercat Municipal on les parades també estaran obertes per la tarda de les 18 a les 20.30h.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies