Participació local a la catifa floral catalana al National Mall de Washington

El president de Cultura i Tradició, Pere Padró, va participar en l’elaboració d’una catifa floral a la Mostra de Cultura catalana celebrada al parc National Mall de la ciutat de Washington, als Estats Units. La demostració de l’art catifaire era part de la Mostra de cultura catalana al ‘Smithsonian Folklife Festival’, el festival de folk més important del món. Amb aquesta estada als Estats Units, on es va elaborar una catifa dedicada al modernisme, es tanca un cicle de sortides que han portat les catifes locals a celebracions i festivals d’arreu.
.
Fotografia cedida per Pere Padró

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies