Èxit a l’estrena de ’4 de corazones’, l’obra de teatre interactiu de Descargolats

El grup de teatre juvenil Descargolats Teatre va instal·lar-se dissabte passat a la tarda a la sala d’actes del Centre Cultural per dur a terme la seva obra de teatre “4 de corazones”. Va ser una peça interactiva, on el públic va quedar integrat a l’obra i en la qual hi van poder participar. L’entitat teatral està explorant diverses maneres de fer teatre. De fet, a banda de la darrera peça interactiva, durant tot el curs han portat el teatre a la Gurri Taverna, acostant així el teatre als bars; així com també s’han encarregat de d’organitzar diversos Scape Room teatralitzats.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies