Emotiva segona jornada feminista dels col·lectius l’Aresta i Belladona

El col·lectiu popular l’Aresta conjuntament amb el col·lectiu feminista Belladona van celebrar la segona jornada feminista el passat diumenge 8 de juliol del patí del Centre Cultural. Després de la primera edició, passada per aigua, la jornada va transcorre amb normalitat i afluència de gent molt diversa.
La tarda es va obrir amb la xerrada de Judit Juanhuix, activista trans que forma part de trans*Generem! Amb les seves experiències va demostrar que cal englobar al col·lectiu trans dins del moviment feminista. La tarda va seguir amb un conjunt de dinàmiques sobre les diferències socials entre homes i dones i com es percep l’amor romàntic. Dinamitzades per integrants dels dos col·lectius van servir per reflexionar. Després del sopar va arribar un dels moments més emotius de la jornada. Quatre noies integrants de Descargolats Teatre van llegir relats anònims sobre agressions masclistes i altres situacions d’abús que es viuen dia a dia. Per tancar l’acte el grup transgènere Akelarre va protagonitzar un concert molt íntim que van voler fer sense escenari i entre cançó i cançó explicaven vivències personals.
.

.
Fotografies cedides pel Col·lectiu Popular l’Aresta
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies