El Mercat incorporarà un nou espai de ludoteca i una minideixalleria

El Pla d’Inversions de l’Ajuntament inclou una partida de 156.496 euros per obres de millora al Mercat Municipal. Es començaran després de l’estiu i serviran per fer manteniment, tasques de pintura i millora de les claraboies, però també per incorporar nous serveis en parades que ara estan buides. “Es remodelarà una parada per posar una minideixalleria i una altra per instal·lar un servei molt demanat pels paradistes, un espai de ludoteca”, explica la regidora responsable, Pilar Castillejo, qui afegeix que també “es remodelarà una tercera parada perquè pugui incloure un espai de degustació”.
Amb aquesta actuació es busca fer més atractiu un mercat “que necessita que entre tots l’hi donem més vida”. En aquesta línia anava també l’intent fallit d’obrir els dimecres per la tarda. Una proposta que segueix sobre la taula, “després de la reunió que vam fer amb tots els paradistes vam quedar que seran ells qui consensuïn quina tarda volen obrir i un cop es prengui una decisió caldrà que ho facin tots”, comenta Pilar Castillejo.
.
Es planteja l’oportunitat de fer un mercat nou 
La regidora Pilar Castillejo ha confirmat que Mercadona ha plantejat fer una reforma del Mercat. “Pot ser una oportunitat per fer un aparcament més gran i més accessible i solucionar problemes actuals com que no calgui entrar al Mercat per anar al Mercadona i fer que les parades del Mercat estiguin més visibles des del carrer”, explica la regidora. Però també situa la idea en un estat embrionari i puntualitza que com a govern “no veiem clar que Mercadona estigui al centre del poble, on ara estan les galeries”. Explica que “hi ha dues opcions, o que Mercadona marxi del mercat o fer un mercat nou” i la segona opció “implicaria adaptar tot l’equipament a la legalitat i s’ha de fer adequat al PERI del casc antic, que indica que les galeries tampoc hi poden anar on estan”. S’obre així un debat que obliga a plantejar-se com es vol que sigui l’espai més cèntric del poble.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies