Ple al jardí romàntic de la Casa Padró per escoltar una arpa centenària

La sisena edició de la Vetllada d’Estiu de les Nits de Música va ser un  èxit rotund. El jardí romàntic de la Casa Padró es va omplir per gaudir d’un concert íntim i didàctic d’arpa i flauta. Les artistes convidades van ser Mercè Guilera i Marina Martínez. A més de gaudir de l’entorn del jardí, molt ben decorat per a l’ocasió; del repertori, amb peces exclusives per arpa i altres temes clàssics; de les interpretacions, vistes d’a prop; els assistents van tenir l’oportunitat d’escoltar una arpa daurada espectacular i que enguany arriba als 100 anys.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies