200 botigues disposen de bosses compostables per a caques de gos

S’ha potenciat la neteja dels carrers amb la contractació a través de plans d’ocupació de 14 escombriaires que treballen a les tardes, s’ha augmentat la presència de la Policia Local i s’han instal·lat 20 papereres amb dispensador de bosses arran del pressupost participatiu del 2017, però no hi ha prou. Per això s’ha iniciat una nova campanya de tinença responsable amb el missatge ‘Ei! Trepitjar caques no porta sort!’. Hi participen uns 200 establiments, entre comerços, empreses amb servei a peu de carrer i bars i restaurants, que disposaran de bosses per a les deposicions dels gossos. Les lliuraran de forma gratuïta i lluiran a l’aparador un adhesiu o un cartell de la campanya. D’aquesta manera es busca “portar la campanya a tot el municipi i que no quedi limitada només als parcs”, va explicar en la presentació la regidora de comerç Pilar Castillejo. L’acció ha sorgit de la taula animalista arran de la proposta del pressupost participatiu de posar papereres.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies