Tarda de música clàssica a l’església de Sant Esteve amb Cecília Valls

El proper diumenge 29 de juliol, l’església de Sant Esteve es tornarà a omplir de música. I ho farà a través del concert que oferirà la pianista i cantant Cecília Valls amb els seus fills. Valls ja fa anys que viu a la República Txeca però aprofitarà la seva estada a Ripollet durant l’estiu per oferir un concert a la població.
Tots quatre interpretaran peces de Mozart, Bach, Faure i Brahms, entre d’altres, amb diversos instruments com el piano, el violí, el violoncel i el clarinet. Tota una mostra dels instruments que toquen la Cecília i els seus tres fills.
El concert serà a les 18h a l’església de Sant Esteve i l’entrada serà lliure i gratuïta.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies