La Societat Coral ‘El Vallès’ rebrà la Creu de Sant Jordi al Palau de la Música

La situació política i l’aplicació del 155 van impedir que les Creus de Sant Jordi es donessin pels volts del 23 d’abril i finalment l’acte de lliurament es farà el 23 de juliol. Serà en una cerimònia al Palau de la Música Catalana i rebran la màxima distinció de la Generalitat de Catalunya 30 persones i 24 col·lectius. Entre els guardonats està la Societat Coral ‘El Vallès’ “per la seva trajectòria en l’àmbit del cant coral des de fa gairebé un segle i mig, com a entitat degana del teixit associatiu de Ripollet. Membre de la Federació de Cors de Clavé, té els seus orígens en aquest moviment, que va fer possible l’accés de les classes populars a la cultura mitjançant el cant coral. La seva tasca de difusió de la llengua, la música i la cultura promou valors com la convivència, la participació i la perseverança”. Aquest reconeixement arriba després de la gran celebració del 140è aniversari de l’entitat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies