La Societat Coral ‘El Vallès’ és la primera entitat local amb la Creu de Sant Jordi

La presidenta de la Societat Coral ‘El Vallès’, Carme Nebrera, va rebre el passat dilluns de mans del president de la Generalitat, Joaquim Torra, la Creu de Sant Jordi. L’acte de lliurament de les distincions es va fer al Palau de Música i enguany va guardonar a 31 persones i 24 entitats. La delegació ripolletenca va estar formada per membres de l’entitat, el regidor de cultura Oriol Mor i l’alcalde, JM Osuna.
La Creu de Sant Jordi arriba a l’entitat després de la gran celebració feta amb motiu del 140è aniversari i ha estat atorgada per “la seva trajectòria en l’àmbit del cant coral des de fa gairebé un segle i mig, com a entitat degana del teixit associatiu de Ripollet. Membre de la Federació de Cors de Clavé, té els seus orígens en aquest moviment, que va fer possible l’accés de les classes populars a la cultura mitjançant el cant coral. La seva tasca de difusió de la llengua, la música i la cultura promou valors com la convivència, la participació i la perseverança”.
Amb aquesta distinció la Societat Coral ‘El Vallès’ es converteix en la primera entitat local amb una Creu de Sant Jordi. A títol individual ja la tenia el jugador de bàsquet Joan Creus.
.
.

 

.

Fotografies de la SC Valles i la Generalitat de Catalunya 
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies