Joan Tardà parla de diàleg i de sumar majories en una seu d’ERC plena

El divendres de Festa Major la secció local d’ERC va convidar al portaveu del partit al Congrès dels Diputat, Joan Tardà, per fer un acte sobre la república. Amb una seu plena de militants, simpatitzants i veïns la regidora, Lurdes Serra, va presentar al ponent que va oferir una explicació ben completa sobre la situació actual pel que fa al procés independentista. En l’anàlisi més general Tardà va posar en evidència que no és normal que “en el rovell d’Europa al segle XXI no se’ns reconegui el dret a decidir”. Va defensar la idea que cal estar oberts al diàleg i també treballar perquè la república tingui majories. Pel que fa a la resolució de la situació va afirmar que cal tenir la “ma estesa per negociar” però sense renunciar a que si no s’arriba enlloc “potser caldrà tornar a desobeir”. En referència als propers comicis electorals i les propostes sorgides per fer llistes unitàries de l’independentisme va apuntar que és diferent la “unitat d’acció” de la “unitat electoral”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies