Aturen les obres d’ampliació del Taulí i no hi ha data per reprendre-les

El passat mes de maig van començar les obres per ampliar l’Hospital Parc Taulí de Sabadell que han de permetre descongestionar les urgències. El projecte, sota el nom de ‘Frontal Gran Via’, preveu la construcció de dues noves plantes d’hospitalització sobre l’actual bloc del Servei d’Urgències, que sumaran una nova superfície construïda de 2.114 metres quadrats, amb espai per 18 habitacions per planta i les seves respectives àrees de suport. L’actuació tenia un calendari previst d’execució de 15 mesos que no es podrà complir. Fa uns dies que les obres estan aturades. Ho ha confirmat el consorci del Parc Taulí que justifica l’aturada per “les serioses dificultats que s’han presentat amb Acciona, l’empresa que té adjudicada l’obra”, sense concretar res més sobre els motius. Des del centre hospitalari confirmen que encara no hi ha data per reprendre la construcció i que el projecte patirà un endarreriment.
Malgrat que l’ampliació no havia d’estar finalitzada fins després de l’estiu del 2019, la directora executiva de l’Hospital de Sabadell, Cristina Carod, confiava en una entrevista amb la Revista de Ripollet el passat mes de febrer, que ja per aquest hivern s’hagués pogut “habilitar algun nou espai” que permetés millorar la situació a urgències. Amb l’aturada i la incertesa sobre quan es resoldrà, aquesta possibilitat encara és més complicada.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies