Nova millora a la línia de l’Exprés E4 amb un bus més en hora punta

A partir del proper dimecres 12 de setembre hi haurà un reforç en hora punta a la línia de bus E4, l’Exprés que comunica amb Barcelona. L’Ajuntament ha aconseguit que la Generalitat hi destini 90.000 euros més a la línia i això permet posar un nou vehicle en hora punta. De Ripollet a Barcelona el reforç serà de 7 a 9 i de tornada de 7.30 a 9.30h. Per la tarda de 17.45 a 20h i de Barcelona cap a Ripollet de 18 a 20.30h. S’aconseguirà així una freqüència de pas de vuit minuts en aquestes franges. A més de 6.20 a 7h es dobla la freqüència i hi haurà un bus cada 10 minuts. “Creiem que és una mesura insuficient, però és una bona notícia”, explica el regidor de transports i mobilitat, Fran Sànchez. Ell mateix explica que l’Ajuntament reclamava un reforç per tot el dia però no ha estat possible. “Per poder aconseguir això ja hem hagut d’insistir molt i queixar-nos per com ha de viatjar la gent en hora punta perquè la Generalitat volia que el reforç no es fes fins que la línia no passi a dependre de l’Àrea Metropolitana (AMB)”, explica Sànchez. Aquest traspàs de la Generalitat a l’AMB inclou també les línies 620 i 685, està programat pel proper any 2019 i des del consistori es veu com una nova oportunitat per seguir millorant la línia. De moment s’afegeix aquesta millora al servei que reforça les aconseguides abans com l’inici a les 5h, l’ampliació a l’agost o l’horari de no festius als ponts i es continua també amb la instal·lació de plataformes i canvis a les parades per fer-les més accessibles.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies