L’ANC organitza una xerrada sobre la repressió borbònica al segle XVIII

Aquest dijous 6 de setembre Ripollet per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), organitza al Centre Cultural a partir de les 20h la xerrada col·loqui ‘Repressió borbònica i resistència catalana (1714 – 1736). La conferència anirà a càrrec de l’historiador Josep Catà.
Més enllà d’aquest acte l’entitat està organitzant aquest dies la manifestació que es farà a Barcelona el proper dimarts amb motiu de l’Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya, que precisament recorda els fets de 1714. El proper dissabte instal·laran una paradeta informativa davant el Centre Cultural de les 11 a les 14h on es podran comprar les samarretes i tiquets per anar a la manifestació en autocar. Enguany l’acte porta per títol ‘Fem la República Catalana’ i es desenvoluparà a la Diagonal.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies