Microscopi: Seguim!

El maig del 2015 vaig assumir la responsabilitat de representar el grup municipal d’ERC-JpR-AM amb el clar objectiu de demostrar que una altra manera de fer política és possible. Formo part d’un partit amb 87 anys d’història, republicà i d’esquerres, en què els seus eixos i pilars són el municipalisme i els valors republicans. Des dels ajuntaments, les institucions i el carrer ho posem en pràctica cada dia, treballant per uns serveis públics de qualitat per a tothom; però sobretot, on les preses de decisions i el diàleg estiguin per damunt de tot.
Seguim lluitant contra el conformisme i defensem la tolerància i el treball. Però ara més que mai, per tot el que estem vivint, cal defensar plegats i plegades la democràcia i la llibertat, cadascú des del seu espai, amb respecte i tenacitat.
Totes i tots ens sentim representades per un partit, un col·lectiu o una persona i escollim lliurement de quin espai volem formar part. Moltes creiem que és millor que cadascú es situï en el seu espai ideològic perquè ha quedat prou clar que, al final, tot suma i creix. Per això vull demanar respecte a la diversitat d’opinions, recolzin un mateix projecte, o no. Al cap i a la fi, totes i tots defensem el mateix, oi?
I com cada dia quan em llevo, repeteixo les mateixes paraules que va dir la meva secretària general, Marta Rovira, quan li comunicaven l’empresonament de l’Oriol Junqueras i la resta de companys i companyes, TOTES i TOTS: fins al final, arribarem fins al final.
Seguim i persistim.
Salut, República i Llibertat!
.
Lurdes Serra – Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
Article d’opinió. La REVISTA DE RIPOLLET no es solidaritza necessàriament ni es fa responsable de l’opinió dels col·laboradors
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies