Una passejada popular amb animals obre dissabte la setmana de la mobilitat

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, la regidoria de Transport i Mobilitat local ha preparat un programa d’actes del 15 al 30 de setembre. L’objectiu és novament sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i impulsar l’ús de mitjans de transport sostenibles.
El tret de sortida del programa d’actes serà aquest dissabte 15 de setembre amb una passejada popular amb animals que sortirà a les 11h de la Plaça Pere Quart, on també hi haurà un estand de Bicibox.
El plat fort de la Setmana de la Mobilitat serà el proper cap de setmana. Divendres 21 el carrer de Balmes  es tallarà al trànsit per fer-hi una zona de rodatge lliure i diverses activitats. L’endemà, dissabte 22, les activitats es traslladaran a la Rambla de Sant Esteve. També hi haurà una bicicletada popular el 30 de setembre. A més, s’ha convocat un concurs fotogràfic del 16 al 30 de setembre que es durà a terme a través d’Instagram.
.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies