El Futbol Sala Ripollet arrenca la temporada amb una exhibició golejadora

Després de quedar-se a les portes de l’ascens la temporada passada el Futbol Sala Ripollet ha començat el segon any a tercera nacional amb força. En la primera jornada els roig-i-negres van golejar al Grups Arrahona (8-1). Els ripolletencs van firmar una exhibició de bon joc al Joan Creus davant d’uns sabadellencs molt tous en defensa.
Al minut dos els locals ja van donar la primera estocada amb el gol de Dani Portillo. Tres minuts després seria Rubén Sánchez qui va tornar a moure el marcador a favor dels ripolletencs. Els visitants van aconseguir posar el pany a la porteria després del segon gol però després del descans els locals el van tornar a obrir. A la represa els ripolletencs van mostrar un ritme de joc vertiginós. En qüestió de tres minuts marcarien tres gols. Un d’Iván Avilés i dos d’Albert Mateo posarien terra de per mig en el marcador. A la mitja hora de partit Mateo completaria el seu hat-trick. Els visitants van aconseguir el gol de l’honor però els ripolletencs van dir l’última paraula amb dos gols més.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies