Editen el llibre amb les 26 receptes elaborades a la Cuina del Mercat

D’abril a juliol es va dur a terme al Mercat Municipal un interessant taller de cuina. Van ser 16 sessions a càrrec de paradistes del Mercat i veïnes que ensenyaven als participants com es fan plats típics del seu país d’origen o elaboracions interessants amb productes del propi Mercat. Ara totes les receptes, un total de 26 de plats de Rússia, Cuba o el Marroc, però també del pollastre rostit de Ca l’Elvira o d’un bon plat de tripa, han quedat recollits en un llibret. La publicació és un gran recorregut pel món, una eina útil a la cuina i només un testimoni més d’una activitat que ha estat molt ben valorada per les pròpies participants i pels assistents. Una experiència amb la participació del Servei Local de Català que dóna idea de la riquesa cultural que hi ha al municipi.
El llibre es pot aconseguir a Ca l’Elvira i a les parades participants amb quatre vals de compra al Mercat: Bar Clarisa, Bar Nou Mercat, Carn de cavall Joan Paduà, Pastisseria i Xarcuteria Vicente Mor.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies