L’escola de música pública i la municipalització de les escoles bressol a debat al ple

El primer ple municipal del nou curs polític es celebra aquest dijous 27 a partir de les 19.30h. Entre els temes més destacats de l’ordre del dia hi ha dos que tenen a veure amb la gestió pública de centres d’ensenyament. Es proposa avançar en l’expedient previ per a l’estudi de l’establiment del servei públic de l’escola municipal de música i també iniciar l’expedient administratiu per estudiar el canvi en la forma de gestió de les escoles bressol, és a dir, la municipalització. També relacionat amb ensenyament es presentarà a aprovació la prorroga forçosa del contracte de gestió del servei de menjador escolar.
A més el govern presenta a aprovació el Codi Ètic i de Bon Govern de l’Ajuntament i els Patronats i el compte general de 2017.
.
Benzineres, ordenances fiscals i horaris a l’estiu a les mocions
L’ordre del dia inclou cinc mocions. El PP proposa que el Casal d’Avis mantingui els mateixos horaris d’obertura a l’agost que la resta de l’any. I en la mateixa línia però anant un pas més enllà hi ha una altra moció del PSC que demana incloure als pressupostos de l’any 2019 “una partida per tal de que no es tanqui cap equipament ni servei públic a l’agost”.
El mateix PSC presenta també una altra moció relativa a l’habitatge on demanen instar al Congrés dels Diputats i el Senat a aprovar el més aviat possible la llei de mesures de foment de lloguer estable d’habitatges.
Ciutadans proposarà als regidors torna a debatre sobre les benzineres amb una moció on demana reconèixer el compromís polític de no atorgar llicència d’activitat per a la instal·lació de cap nova benzinera.
El PDeCAT també recuperarà un tema que va generar polèmica l’any passat quan el govern va decidir no modificar les ordenances fiscals i no va portar el debat al ple. Amb una moció vol instar al govern a presentar al ple en un màxim de 45 dies l’expedient de modificació de les ordenances fiscals.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies