El Sentmenat – Ripollet d’hoquei es podrà seguir en directe per televisió

Aquest diumenge 30 a partir de les 16.05h el CH Ripollet visita la pista del HC Sentmenat en la tercera jornada de la lliga de Nacional Catalana. Serà el partit que retransmetrà la Xarxa de televisions locals . Es podrà veure en directe per la plataforma XALA! (xala.cat)  i a les televisions locals: Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, Olot TV, Televisió de Badalona, TV Girona, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Vallès Visió i VOTV.
El Sentmenat arriba al partit en la quarta posició amb tres punts, els aconseguits en la primera jornada a la pista del Folgueroles (3 a 6). En la segona jornada van perdre a casa amb l’Olot (2 a 4). Per la seva banda el Ripollet va començar la lliga amb una derrota a la pista del Reus Ploms (3 a 1) però va sumar el primer punt a la segona, a casa, en empatar a 4 amb el Folgueroles.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies