Tribuna: Espai Maria Aurèlia Capmany

A mitjans del 2017 la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC) vam proposar al Patronat Municipal de Cultura poder participar els actes de “L’any Capmany”, iniciativa que volia commemorar el Centenari del naixement de l’escriptora Maria Aurèlia Capmany i dels 150 anys del naixement del seu pare, el reconegut folklorista Aureli Capmany.
Com tots sabeu, la Maria Aurèlia va ser una dona compromesa, novel·lista, escriptora, política, teatrera i no se quantes coses més… i, a més, gràcies a ella a Ripollet tenim gegants. L’any 1990 ens trobàvem a les portes dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i amb el suport de l’Olimpíada Cultural la llavors regidora de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Maria Aurèlia Capmany, va ajudar a que féssim realitat els somnis, il·lusions i l’intens treball que havíem iniciat l’any 1989.
Un cop l’Ajuntament, el Patronat i la Biblioteca van decidir dedicar un espai a la Maria Aurèlia Capmany, espai que seria dedicat a la cultura i lectura a l’aire lliure, la CRAC vam proposar un projecte d’inauguració per aquest espai amb la participació de les màximes entitats culturals de la nostra població. Volíem fer una inauguració senzilla però molt emotiva, i, per aquest motiu, ens vam posar en contacte amb la companyia “Comediants” i el seu director Joan Font, per tal que ens desenvolupés aquesta activitat.
El passat dissabte 15 de setembre vam poder fer l’acte d’inauguració, amb un resultat espectacular, emotiu i participatiu tant per part de les entitats que van col·laborar, com del nombrós públic assistent. La jornada va estar tot un èxit i des de la nostra entitat, la CRAC, som totalment conscients que això ha estat així gràcies a la implicació i el suport incondicional del teixit associatiu que vàrem fer possible que aquest acte fos una realitat. Aprofitem aquesta avinentesa també per agrair a tots els tècnics del Patronat Municipal de Cultura, Biblioteca i Ajuntament així com la brigada municipal per l’esforç i dedicació en aquesta activitat.
És per això que, una vegada més, us volem fer arribar el nostre agraïment i la nostra voluntat de seguir treballant conjuntament.
Fins la propera, que esperem que sigui ben aviat!
.
Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC)
Article d’opinió. La REVISTA DE RIPOLLET no es solidaritza necessàriament ni es fa responsable de l’opinió dels col·laboradors
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies