El Pajaril perd l’oportunitat de posar-se líder contra un rival directe

El Pajaril ha trobat la primera pedra en el camí. Els homes de Juan Muñoz havien començat la lliga intractables. Sumaven quatre victòries en els quatre partits disputats. Però la ratxa es va tallar aquest cap de setmana. El Can Rull Rómulo Tronchoni visitava l’Industrial amb la mateixa bona ratxa que els locals i en un duel molt disputat va aconseguir imposar-se i fer-se amb el lideratge del grup 6 de Tercera.
Els ripolletencs van veure com el partit es complicava ben d’hora. Al minut 10 els visitants van batre a David Vázquez, el porter. No tardarien gaire a tornar a superar al porter local. Al 23’ els homes de Muñoz rebien el segon gol. Tot i això els ripolletencs no renunciaven a remuntar el partit i a poc a poc la tensió pujava. Per una entrada a deshora dels rivals es va formar una picabaralla que va acabar amb l’expulsió de Manuel Martín, que era a la banqueta. Durant tota la segona part els locals van intentar la remuntada però el gol de penal va arribar massa tard, al 85’.
.
Fotografia cedida
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies