Salutació 25 anys de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell

Sembla que fou ahir quan una colla de persones de Ripollet ens vàrem plantejar una proposta per rendibilitzar un espai en desús com era l’antic mercat. I ho vam fer amb el convenciment que no sols es tractava de construir un projecte arquitectònic, ni tant sols de donar-li només contingut, sinó també –i aquest era un aspecte fonamental– de fer una proposta de gestió i de dinamització integral.
.
La proposta de construcció del Teatre Auditori del Mercat Vell sorgeix a partir de la constitució de l’Associació d’Espectadors com un projecte global, que abastava el món de les arts escèniques i de tot allò que hi estava relacionat: els actors i els ballarins, els músics, les obres de teatre, els concerts, el cinema, les activitats complementàries… I tot plegat fet des de la gestió associativa amb la implicació durant tot aquest temps de més de set-cents veïns i comerços, així com de professionals i institucions entusiastes de les arts escèniques.
.
Passats aquests 25 anys podem afirmar que es tracta d’un model plenament consolidat i d’èxit.
Per tal de commemorar aquest aniversari hem programat un seguit d’activitats i propostes que van des del teatre fins a la música passant per la dansa, l’òpera, la màgia, la comèdia, el drama, l’espectacle familiar, la reflexió i l’humor. Coincidint amb l’aniversari hem fet una nova proposta d’abonaments i de tarifes i hem ampliat l’oferta de Nits de Música i les col·laboracions amb entitats i iniciatives locals. També continuarem proposant sortides en grup per anar a veure teatre a altres localitats.
.
Amb el projecte “Movem el teatre” realitzarem durant tota la temporada una sèrie d’accions teatrals fora del Teatre Auditori fruit de tot un seguit d’aportacions i vivències personals i col·lectives.
Hem establert un acord amb el programa FlipArt de la Diputació de Barcelona, per tal que una proposta d’aquesta campanya pugui realitzar-se en cadascun dels cinc centres docents de secundària que tenim a Ripollet, tot divulgant la nostra experiència a partir d’una exposició itinerant.
.
Iniciarem una nova oferta d’espectacles (Espai Escenari) fora d’abonament.
A la primavera del 2019 volem dedicar un dissabte a reflexionar i debatre amb programadors i associacions que com nosaltres gestionen equipaments sobre el concepte d’associació d’espectadors sobre i totes les seves derivades.
.
No cal dir que sense el suport que socis, institucions i establiments amics ens heu donat des de fa 24 anys aquesta realitat que és l’Associació d’Espectadors no hagués pogut reeixir. Us convidem a gaudir-ne intensament. Que tingueu, tinguem, un molt bon aniversari.
.
La Junta de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies