Es presenta la delegació al Vallès de l’entitat de diversitat funcional Entre Tots

L’entitat Entre Tots va néixer al 2010 i té la seva seu a Vilafranca del Penedès. Va més enllà de la tasca assistencial a les persones amb discapacitat i per fer-ho posa en valor les capacitats. Ho fa reclamant millores drets, oferint tallers físics i fomentant l’esport adaptat entre d’altres.
Ara obre una delegació al Vallès amb seu a Ripollet. L’objectiu “és sumar, no venim a treballar contra altres entitats ni contra els ajuntaments, venim col·laborar”, explicava durant la presentació el secretari de l’entitat i impulsor de la delegació vallesana, Alberto Castro. En l’acte va participar també la presidenta de l’entitat, Carme Garrido, qui va explicar que l’entitat treballa en quatre àrees: Igualtat i justícia, benestar i salut, cultura i oci i esport adaptat. També va posar sobre la taula la seva gran reivindicació que és l’incompliment de la legislació vigent, un fet que obliga a les persones amb discapacitat a haver de lluitar perquè es facin efectius els seus drets més fonamentals, “el dret a una digna”. Castro va insistir en la idea de forma contundent en assegurar que “tenim les millors lleis d’Europa però no es compleixen” i posar com exemple que no és pot admetre que una persona en cadira de rodes no pugui pujar a qualsevol tren o que una jove amb mobilitat reduïda “hagi d’arriscar la vida” per anar a la Universitat. La delegació del Vallès tindrà la seu al Centre Cultural i participarà de la Taula de la Diversitat Funcional. Com a primers actes preparen una jornada sobre la poliomelitis i una col·laboració amb el Club de Tenis Ripollet perquè inclogui el tenis i el padel adaptat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies