La 4a Nit de Tapes del Mercat arriba acompanyada d’una festa comercial

“Cada vegada que l’hem fet ha vingut més gent”, explica Vicente Mor, portaveu de l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal i  per aquest dissabte esperen “encara més gent”. La Nit de Tapes és una activitat amb gran acollida des del primer any i és per això que la proposta ha anat creixent. Enguany arriba acompanyada d’una jornada de promoció comercial i en especial una Nit del Comerç que omplirà d’activitats tot l’entorn del Mercat Municipal. A les escales d’accés hi haurà l’actuació del grup musical Fenya Rai, que seran els encarregats d’amenitzar als comensals que utilitzin les taules de fora de la llotja per degustar les tapes. A l’interior hi haurà tapes a 13 parades, menys que en edicions anteriors, “és la pena del Mercat, que hi ha gent que no vol lluitar pel seu negoci”, lamenta Mor. La regidora de comerç, Pilar Castillejo, reconeix que la participació a la Nit de Tapes suposa una feinada pels paradistes però assenyala que “és avantatjós a nivell econòmic i també com a acció de promoció”. Enguany les tapes mantenen el preu de les passades edicions, hi haurà a un, dos i tres euros i cadascuna de les parades aprofitarà per sorprendre amb mossegades especials fetes amb productes propis. En aquesta edició la festa gastronòmica arriba acompanyada d’una de comercial també fora del Mercat i s’amplia en l’entorn. Des de la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) volen “aprofitar l’afluència de gent per donar visibilitat al comerç local”, explica el president de l’entitat, Sergi Samper. S’instal·laran 16 carpes en una Fira Comercial que estarà reforçada per l’obertura de les botigues del Mercacentre, la Rambla Sant Esteve i els carrers Sol i també Nou i Padró, que estaran tallats al trànsit. A més la UCR afegeix una novetat, la fira ‘Fem de Comerciants’, una activitat lúdica que es durà a terme de les 18 a les 21h i on els participants, menors de 12 anys, viuran l’experiència de ser comerciant per un dia en muntar una paradeta amb llibres, joguines o altres objectes a un preu simbòlic.
.
Set entitats locals amenitzaran la nit amb actuacions diverses
Activitat a dojo durant la Nit de Tapes. S’instal·laran quatre escenaris: a la Plaça del Molí, al Parc dels Mestres, a les pistes de l’Esbar i al Carrer Nou. En ells actuaran Ripollet Country Line Dance, Duo Fitness, Innedit Dance Complex, SB Dance, Gimnasio Gali, D-Fleky’s i l’Associació Racons per Gaudir. A les 23.15h totes elles faran una actuació conjunta a la plaça del Molí com a fi de festa. A més La Boutique organitzarà a la Rambla Sant Esteve a les 22.30h una desfilada de moda i els forns Alsina i Salut també romandran oberts per fer degustació. “Hem volgut potenciar tot l’eix comercial que hi ha al voltant del Mercat i que va més enllà de la Rambla”, explicava la regidora de comerç, Pilar Castillejo. A més en aquesta edició de la Nit de Tapes les entitats participants tindran un sopar ben especial. L’organització els hi ha preparat un càtering de tapes que preparà l’Associació d’Aturats a la Cuina del Mercat.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies