La 28a Trobada de Gegants reuneix prop d’una cinquantena de figures

La CRAC (Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals) va celebrar el passat diumenge 7 d’octubre la 28a Trobada de Gegants. I ho va fer amb la participació de 17 colles vingudes d’arreu, des de Perpinyà fins a Centelles passant per Barberà del Vallès. Però tot plegat sense oblidar els locals: la colla gegantera ripolletenca va estar acompanyada per la gegantona Pina de l’Escola Pinetons, el capgròs Martí Tatchí de l’Escola Tatché i el Poll Foll dels Diables de Ripollet. Gegants, gegantons i capgrossos ben diferents, oferint una gran mostra de la diversitat d’aquestes figures de la cultura popular catalana.
La Trobada de Gegants es va iniciar a les 11h al Parc Primer de Maig amb la plantada de gegants, on van restar exposats fins l’hora d’inici de la cercavila. A migdia, totes les figures van anar pujant rambles amunt al ritme de tabals i gralles, fins arribar a les antigues pistes de l’ESBAR. Allà van ballar tots plegats en un gran final de festa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies