Slava brilla en la vetllada de boxa celebrada en honor a Julián Cabeza

El Club Boxa Ripollet juntament amb el Team Isma Fighters van organitzar el passat dissabte una vetllada de boxa amateur i professional per retre homenatge a Julián Cabeza. L’exentrenador del club, i expresident de la Peña Flamenca La Macarena, va morir farà prop d’un any. Gran impulsor de la boxa al poble va ser una persona molt estimada dins d’aquest esport a nivell català.
El memorial va aplegar unes 600 persones al Pavelló Joan Creus que van poder gaudir d’una dotzena de combats. Entre els participants hi va haver alguns dels púgils amateurs més destacats del panorama català com Dani Doci, José Estévez o William García. Però el plat fort va ser el combat professional de pesos creuers a quatre assalts. L’excampió d’Espanya en categoria amateur Rafael Secilla es va enfrontar a l’ucraïnès Vyacheslav Zhyvotyagin, més conegut com a Slava. Els dos lluitadors arribaven al combat amb el mateix rècord personal. Al final el boxejador eslau va guanyar el combat i es va imposar al lluitador cordovès.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies