Debut amb ensopegada tant per l’Handbol Ripollet com pel Joventut

El passat cap de setmana els dos equips d’handbol del poble van estrenar-se amb derrota en les seves corresponents categories.
Club Handbol Ripollet 
Els roig-i-negres tornen a Terceraaprofitant una plaça cedida pel Parets. En el retorn a la categoria no van aconseguir la victòria a la pista del Torró d’Agramunt (25-21). Els ripolletencs van viure un frec a frec molt intens. Al descans el resultat era favorable (11-12) però a la segona part els locals es van imposar.
.
Club Handbol Joventut Ripollet
En el primer partit oficial del nou club ripolletenc els homes de José García es van quedar amb les ganes de celebrar el triomf (31-18). A casa del Sant Andreu els morats es van presentar en quadre pel gran nombre de baixes. Tot i això van començar per davant al marcador i fins al minut 22 van aguantar el resultat (10-11). Però els locals, amb més efectius, van ser superiors a un Joventut desdibuixat pel cansament.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies