L’Associació d’Espectadors presenta la 25a temporada entre companys

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell celebra aquest curs la 25a temporada. Una temporada ben especial que incorpora novetats a la programació. Divendres passat, 5 d’octubre, l’entitat va presentar al públic la nova programació i ho va fer amb un acte entre amics, socis i institucions. El president de l’Associació d’Espectadors, Joan Ramon Gordo, va agrair tota la gent que ha confiat i participat en el projecte, com en Wenceslau Soler, un dels impulsors de l’entitat, present a l’acte. Gordo va recordar que l’Associació d’Espectadors va ser “un projecte en aquells moments innovador” i que encara ara treballen per oferir una “programació completa i per a tots els públics”.
L’alcalde, JM Osuna,  va sentenciar que “com a Ajuntament és un privilegi tenir un teixit associatiu tan viu”, fent referència a les moltes activitats d’aquell mateix cap de setmana, i va agrair la feina feta per l’entitat “per apropar les arts escèniques amb propostes variades”.
.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies