La Societat Coral ‘El Vallès’ celebra la recepció de la Creu de Sant Jordi

El passat mes de juliol, la Societat Coral El Vallès rebia la Creu de Sant Jordi entregada per la Generalitat de Catalunya. Dissabte passat, 6 d’octubre, l’associació va voler compartir el guardó amb els ripolletencs. La presidenta de la Societat Coral El Vallès, Carme Nebrera,  va fer un repàs a la història de l’entitat, que l’any passat va celebrar 140 anys, i va explicar que la Creu de Sant Jordi “és un reconeixement al treball i la constància de la gent que ha tirat endavant” l’entitat però que també és un “reconeixement al teixit associatiu de Ripollet” i “a tot el poble de Ripollet pel suport donat al llarg d’aquests anys”.
A l’acte també hi va participar en Lluís Miró, expresident de l’entitat, que va voler agrair “el suport de la ciutadania” en les més de 2.000 signatures recollides. “És un premi al treball, la il·lusió, l’esforç i la constància”, va explicar Miró. Jordi Giménez, director musical, va destacar que “la instrucció no va deslligada de les emocions” i l’alcalde, JM Osuna, va destacar que el guardó “és un premi a tot l’associacionisme local”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies