El Mercat Municipal signa un nou èxit amb la 4a edició de la Nit de Tapes

Al 2015 la Nit de Tapes va aterrar a Ripollet acompanyada de zombis però amb la intenció de quedar-se. I la 4a edició de l’activitat, celebrada dissabte passat 6 d’octubre, va tornar a demostrar que és una activitat que agrada, i molt, als ripolletencs. Poc després de l’obertura de portes ja es van formar cues als accessos al Mercat, on es controlava no superar el límit de l’aforament. A l’interior, tretze parades van obrir les seves persianes per oferir el bo i millor dels seus propis productes en forma de tapes. Els visitants van poder degustar diverses tapes a un preu d’1, 2 i 3 euros.
No va ser l’única activitat de la nit, ja que de nou es va aprofitar per treure el comerç local al carrer.  La Fira Comercial es va instal·lar a la Plaça Pere Quart però els carrers propers al Mercat també van estar tallats al trànsit, doncs alguns comerciants van sortir de les seves botigues per oferir els seus productes a peu de carrer. La vetllada gastronòmica i comercial va comptar de nou amb la col·laboració de l’associacionisme local, ja que diversos grups de dansa van amenitzar els diversos escenaris comercials. Una nit de festa que va servir als comerços locals i als paradistes del mercat d’aparador dels productes i serveis que ofereixen dia a dia.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies