Dansa i concerts a la 12a edició de la Nit Jove del Centre d’Esplai l’Estel

El públic jove local va tornar a gaudir dissabte a la nit d’una nit de concerts i dansa. I és que el Centre d’Esplai l’Estel va tornar a organitzar la Nit Jove al Parc del Riu Ripoll. La 12a edició de l’activitat es va iniciar amb una competició de breakdance que es va allargar fins la nit, donant pas a l’actuació d’Epidemic Dance Show. La part musical de la nit va córrer a càrrec dels locals Ona Osuna i Akantoide, seguits de Rame i després els punxadiscos locals Lumpens Crew i Pimentito Becerra.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies