El masculí del FS Ripollet segueix imparable, 0 a 9 davant de l’Esparreguera

El passat divendres el FS Ripollet va fer la presentació oficial dels seus equips. Enguany el club compta amb 21 equips. El referent masculí de tots ells, l’equip de Tercera Nacional, va celebrar la presentació amb una nova victòria. És líder després de guanyar els quatre partits disputats. En l’últim a la pista de l’Esparreguera va vèncer per 0 a 9 amb gols d’Albert Mateo (3), Víctor Egea (2), Ruben Pérez (2), Carlos Barceló i Daniel Portillo. Suma 29 gols a favor i només 7 en contra en el que porta de lliga.
.

.
El Montcada guanya el derbi juvenil
El derbi de Nacional Juvenil va acabar amb derrota per al Futbol Sala Ripollet. El Pavelló Miquel Poblet es va omplir per veure un derbi realment disputat. En la primera part els homes de Pedro García van dominar el partit però a la segona els montcadencs van aconseguir la victòria (3-2).
El Ripollet començava amb una mica d’avantatge, els montcadencs arribaven en quadre amb quatre baixes. Els roig-i-negres es van quedar amb el domini de la pilota i gaudien de millors ocasions. En una d’aquestes Raúl Borrallo va avançar al Ripollet. Rubén Sánchez amb una gran facilitat va fer el segon gol. Però a la segona part es va veure un Ripollet diferent. Els montcadencs es van fer forts i van retallar distàncies a l’equador del segon temps. Amb dos gols d’estratègia van donar la volta al marcador.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies