Xerrada sobre llibres amb els autors locals Samuel Valiente i Benja Villegas

Amb motiu de l’Any del Llibre la Revista de Ripollet organitza aquest proper divendres dia 19 un acte a la Biblioteca a partir de les 19h. Serà una xerrada per parlar de llibres llegits i escrits per dos ex-col·laboradors de la publicació i autors locals: Samuel Valiente i Benja Villegas.
Valiente, que va ser redactor a la Revista de Ripollet, va publicar a finals de 2016 la seva primera novel·la, titulada ‘Solo’. Un llibre de ficció on explica la història de Fer, un noi de 25 anys que després d’una dècada de relació amb el seu primer amor, es  veu solter per primera vegada a la vida. El debut de Villegas, que va ser dissenyador a la Revista de Ripollet, es remunta a 2013 quan va publicar un recull de relats breus amb el títol ‘Huele como a espíritu postadolescente’. Divendres aprofitarà l’acte per presentar el seu nou llibre ‘El Paso. A punk story’, on recull la història d’una banda de música. La promoció d’aquest treball l’ha portat a ser entrevistat a Mondosonoro, Yorokobu o al programa ‘La Resistencia’ de #0, entre d’altres.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies