L’Associació d’Espectadors mou el teatre amb actors, músics i ballarins

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell celebra aquest curs la seva 25a temporada i una de les iniciatives que ha impulsat l’entitat és el programa “Movem el teatre”, que es durà a terme cada dia 25 al llarg de tota la temporada, a excepció del 25 de desembre. Així, la primera de les convocatòries serà el proper dijous 25 d’octubre, amb diferents propostes d’arts escèniques a càrrec d’actors, músics i ballarins ripolletencs.
Els dos primers espectacles seran dues intervencions per sorpresa al transport públic, la primera de les quals serà un homenatge a l’humorista Pepe Rubianes.
A partir de les 13h, la celebració es traslladarà al Mercat Municipal, on es farà una intervenció per recordar els inicis de l’entitat i les reivindicacions de convertir l’antic mercat en un teatre. Ja a la tarda, es farà un espectacle a la Plaça d’Emma Maleras, per homenatjar la mateixa ballarina i per recordar els 25 anys de l’associació i després s’obrirà un escenari ocult que es donarà a conèixer el mateix dia a les xarxes socials de l’entitat.
Per acabar la jornada, i com a reconeixement als comerços que han donat suport a l’entitat, l’espectacle es traslladarà a Bolsos Cisa. Per aquesta intervenció caldrà demanar invitació ja que l’aforament és limitat.
.
Programa ‘Movem el teatre’
9.30h Escenari obert. Intervenció per sorpresa en un transport públic, en homenatge a l’humorista Pepe Rubianes.
12h Escenari obert. Intervenció per sorpresa en un transport públic
13 i 13.30h Espectacle al Mercat Municipal, recordant els inicis de l’associació i les seves reivindicacions
18h Espectacle a la Plaça d’Emma Maleras, homenatjant la ballarina que dona nom a la plaça
19 i 19.15h Escenari ocult.
19.30 i 20h Espectacle a Bolsos Cisa (Rambla Sant Jordi, 3) sobre música i literatura. Cal demanar invitació a la mateixa botiga. Aforament limitat. Entrada per estricte ordre d’arribada.
.

.
Desconcerto aixeca el teló
A banda de les activitats de celebració del 25è aniversari, l’Associació d’Espectadors també desenvolupa la seva programació habitual. La temporada s’inicia aquest divendres 19 d’octubre amb l’espectacle “Desconcerto”, amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Es tracta d’un espectacle de música clàssica oberta a tots els públics que es combinarà amb l’humor, sota la direcció de Jordi Purtí i Carles Coll.
“Desconcerto” es podrà veure a partir de les 21h, amb entrades a 16 euros que es podran comprar a taquilla.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies