L’AECC llança la campanya ‘Suma’t al rosa’ contra el càncer de mama

Segons dades de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), el càncer de mama és el tumor més freqüent en dones occidentals i les dades de 2018 xifren en més de 32.000 els nous casos d’aquesta malaltia a Espanya. Des de l’AECC s’ofereixen serveis de suport i acompanyament en la malaltia així com també es desenvolupen projectes d’investigació.
El proper divendres 19 d’octubre es commemora el Dia contra el Càncer de Mama i la junta local de l’AECC ha tornat a preparar diverses activitats per recaptar fons.
Dins la campanya “Suma’t al rosa”, l’AECC instal·larà guardioles per recollir donacions als gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim. Per visibilitzar la lluita, es penjarà una pancarta amb el llaç rosa al balcó de Ripollet Ràdio i els paradistes del mercat també se sumaran a la iniciativa. A més, el dia 27, l’entitat instal·lara un estand al Parc dels Mestres per recollir donacions i donar informació.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies